Over Sensus-methode

Onderwijs-processen.nl is een initatief van Sensus-methode.

De kracht van de Sensus-methode is de communicatie via een uniforme visuele taal, die voor iedereen waar dan ook ter wereld te begrijpen is. Hiermee wordt het mogelijk om kennis uit te wisselen binnen de organisatie, met andere organisaties en van elkaar te leren.

Selecteer een pagina

Onze klanten

Sensus-methode en Sensus-software worden binnen allerlei onderwijsinstellingen toegepast, van basisonderwijs tot universiteit. Hieronder de ervaringen van enkele gebruikers. Zij delen graag hun ervaringen met u!

Wat onze klanten zeggen

Zij vertellen u graag meer over ons!

“Wij hebben met ons team de training Procesmanagement van Sensus-methode gevolgd om procesmanagement binnen de organisatie praktisch toepasbaar te maken. De training heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. Met de Sensus-methode zijn wij nu beter in staat om samen met onze klanten, de instituten, hun processen te analyseren en te verbeteren.”

Masha Boosten

Functioneel Beheerder, Fontys Hogescholen

“De proceselementen vormen een essentieel onderdeel bij het beschrijven van onze processen. Wij merken dat, door het vooraf invullen van de proceselementen, het beschrijven nadien veel sneller verloopt.” De processen bij KU Leuven zijn vastgelegd volgens de huidige werkwijze, maar verbeterpunten in de verantwoordelijke functies zijn al opgepakt. “Met een paar kleine verbeteringen lopen bepaalde processen nu al een stuk efficiënter!”

Veerle de Waele

KU Leuven

Wilt u meer weten?

Neem contact op