Over Sensus-methode

Onderwijs-processen.nl is een initatief van Sensus-methode.

De kracht van de Sensus-methode is de communicatie via een uniforme visuele taal, die voor iedereen waar dan ook ter wereld te begrijpen is. Hiermee wordt het mogelijk om kennis uit te wisselen binnen de organisatie, met andere organisaties en van elkaar te leren.

Selecteer een pagina

Sensus BPM Software voor Onderwijs

Voor studenten én onderwijsinstellingen voordelig beschikbaar via SURF

SENSUS BPM ONDERWIJS

Sensus BPM software werkt met een visuele taal, toegankelijk en voor iedereen te lezen in beeldvorm. Een benadering vanuit mensen, en niet vanuit de techniek. Toegankelijk beschreven processen laten zien wie wat doet, hoe lang het duurt en wat het kost. De sleutel tot succesvol onderwijs.

Door de nieuwe samenwerking tussen Sensus-methode en SURF kunnen hogescholen, universiteiten en andere bij SURFmarket aangesloten instellingen tegen zeer gunstige voorwaarden licenties aanschaffen voor het gebruik Sensus-software. Daarnaast kunnen studenten via SURFspot voor hun studie of stage gebruikmaken van Sensus BPM Software.

Vergelijk de mogelijkheden

Bekijk de Product sheet

... of download een gratis trial en probeer!

Download Trial

Sensus BPM Software aanschaffen via SURF?

Profiteer van de gunstige softwaretarieven van SURFmarket en SURFspot! Vul onderstaand formulier in, dan zorgen wij dat u in contact komt met SURF, waar u Sensus BPM Software kunt bestellen.

aoc oost

“Sensus-methode maakt denken helder en doen effectief!”

Kees Snippert | AOC Oost

BPM SOFTWARE VOOR DE PRAKTIJK

BPM Software voor de praktijk

U wilt doelen bereiken. Bijvoorbeeld efficiënter werken. Beheersstromen verbeteren. Kwaliteit verhogen. Veranderingen  inzichtelijk maken. Met Sensus-software krijgt u de juiste managementinformatie boven tafel. Op de makkelijkste manier.  Snel en overzichtelijk. Zodat u op elk moment kunt zien hoe u uw doel nadert.

WE DOEN HET SAMEN

Het management ziet meteen wie waarvoor verantwoordelijk is. Taken en verantwoordelijkheden zijn gekoppeld aan processen en activiteiten, zodat u moeiteloos een functie/taakoverzicht kunt produceren. Een belangrijk pluspunt. De medewerkers die het proces uitvoeren kunnen eenduidig met  elkaar communiceren en van elkaar leren. Zo wordt de taal een  platform voor discussie over uw processen. Met als resultaat direct meetbare winst.  Gebruikers van de Sensus-methode spreken wereldwijd dezelfde procesmanagement taal. Daardoor kunt u proceskennis delen en met andere  gebruikers een procesbibliotheek opbouwen. Een community waar mensen graag bij horen.

Sensus BPM Software om samen te werken aan processen

fontys-gr“Met de Sensus-methode zijn wij nu beter in staat om samen met klanten, de instituten, hun processen te analyseren en te verbeteren.”

Masha Boosten | Fontys Hogeschool

WAT PAST BIJ U?

De Sensus-software maakt procesmanagement simpel en laagdrempelig. Met Sensus BPM Software voor Onderwijs als basis hebt u alles in huis om met procesmanagement te beginnen. U kunt direct aan de slag.

Welke Sensus-software past bij u?